Trouwenschoenen zijn de kers op de taart aan jouw bruid-look. Alhoewel, het vinden van de juiste trouwschoenen kan nog best een opgave zijn. Welke trouwschoenen voor dames kies je? Waar en wanneer ben je van plan de schoenen aan te schaffen? Is er een manier om trouwschoenen in te lopen? Hieronder kort relevantie informatie over de bovengenoemde vragen.

Trouwschoenen

Trouwschoenen blijven hoe dan ook een belangrijk onderdeel van je outfit op de grote dag. Enkele vergeten hier af en toe veel aandacht aan te besteden, omdat ze denken dat de schoenen verstopt zitten onder de trouwjurk. Echter, niets is minder waar. Iedere keer wanneer je wilt lopen, wordt de trouwjurk opgetild en zijn de schoenen zichtbaar. Dit is de reden om de perfecte schoenen uit te zoeken. Daarin is de uitstraling van de schoen belangrijk en ook dat ze comfortabel zitten. Op je grote trouwdag wil je niet continu last hebben van zere voeten.

Wat pas het best bij jou?

Iedereen heeft een volledig eigen stijl. Welke schoenen je kiest hangt volledig af van wat er bij jouw smaak past, dus wat aansluit bij de trouwjurk en wellicht de trouwlocatie. Als je in het bos trouwt, wil je niet met je hoge hakken blijven haken in de modder. Plus je moet er goed op kunnen lopen gedurende de dag. Denk ook goed na hoe comfortabel jezelf bent met het lopen op hele hoge hakken, want als je dit niet regelmatig doet kan je deze hakken beter laten staan. Er zijn ook trouwschoenen met een sleehak, voor als je veel op een lastige ondergrond moet lopen. Kortom, de zoektocht naar de perfecte trouwschoen is niet makkelijk.

Trouwschoenen met hak

Deze schoenen met een hak zijn onder veel bruiden een echte favoriet. Vraag je namelijk maar af welke vrouw er niet van een mooie paar heels houdt? Het is ook een bijzondere dag, dus je mag voor jezelf best even uitpakken. Kijk naar de leuke muiltjes van jouw favoriete designermerk of kies voor een echte eye catcher. Heb je het idee dat er echt veel op gelopen wordt, kies dan voor een wat bredere hak, deze zijn over het algemeen toch comfortabeler dan naaldhakken.

Zo zijn er ook andere mogelijkheden zoals platte, gekleurde, leren of satijnen trouwschoenen. The Beautiful Bride Shop NL heeft van alles in het assortiment. Denk hierbij ook aan een leuke hoepelrok, bruidssieraden, bruidslingerie en nog veel meer. Kijk snel op de website voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *