Noem mij 1 ding dat je als vrouw altijd bij moet hebben ongeacht waar je naartoe gaat? Wedden dat het antwoord in 99% van de gevallen een handtas voor dames zal zijn? Ja natuurlijk heb je als vrouw een handtas nodig en dan nog liefst eentje die er niet alleen goed uitziet, maar die ook praktisch is. We willen immers zowel trendy en cool voor de dag komen als al onze broodnodige spulletjes in dit handige kleinood kunnen opbergen. Het kiezen van een handtas dames is dan ook iets waar je tijd voor moet nemen. We geven je graag enkele tips voor het kiezen van jouw dames handtas op maat.

Hoe een handtas dames kiezen?

  • Kies een comfortabele handtas: Een dames handtas moet comfortabel zitten. Punt uit. Net zoals je kleding wil je dat de handtas voor dames je een zeker comfort geeft. De handtas mag niet onder je arm drukken en ze mag niet om de haverklap van je schouder schuiven.
  • Gewicht: Ik houd persoonlijk van lederen handtassen. Het enige probleem is dat ze soms, zelfs leeg, heel zwaar kunnen zijn. Dat draagt natuurlijk ook niet bij aan het comfort en is zeer nadelig voor je rug. Let hier op!
  • De indeling: Ben jij iemand die alles op een hoopje gooit of hou je van orde en structuur? Stem daar je handtas voor dames op af. Ik ga persoonlijk steeds voor een handtas met zowel zakjes langs de buiten- als langs de binnenzijde. Maar je uiteindelijke keuze is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren.
  • Ritssluiting: Geef mij maar een dames handtas die je volledig kunt toeritsen of afsluiten. En deze volledige afsluiting kies ik niet alleen uit veiligheidsoverwegingen, maar ook omdat ik wil vermijden dat de hele inhoud over de grond verspreid ligt als ik de handtas toch eens laat vallen.