Ik ben geen grote shopping fan, maar van een ding hou ik wel en dat is van sneakers dames. Hier zou ik geen genoeg van kunnen krijgen. Daarom zou ik elke dag wel sneakers kunnen aankopen. Althans, online, want naar gewone winkels gaan, doe ik echt niet graag. Daarom ging ik dus op zoek naar een nieuwe online shop. Zo kwam ik terecht op deze online shop.

Mijn ervaring met deze website voor sneakers dames

De website zag er op zich zeer goed en verzorgd uit, maar toch heb ik contact opgenomen met een van de medewerkers om een zekerder gevoel te krijgen. Ik werd snel en zeer vriendelijk te woord gestaan door een dame. Hierbij werd er niet aangedrongen om iets te kopen, wat ik zeer belangrijk vind. Ook had een goede vriendin goede ervaringen met deze webshop, waardoor ik een paar sneakers heb besteld. De prijs viel zeer goed mee, ook de levertijd was eigenlijk zeer kort… Bovendien was de kwaliteit van de sneakers echt wel goed. Tot slot kan ik ook zeggen dat de sneakers echt goed en gemakkelijk zaten. Voor mij was dit een echte aanrader dus!