De bekende juwelier Oonk Time & Jewel in Roermond heeft een online horloge verkoopkanaal opgericht. Deze online webshop heeft de naam Watches4watch. Op dit online horloge verkoopkanaal worden uitsluitend horloges van bekende merken verkocht. Het zijn vrijwel allemaal uurwerken die ook in de winkel in Roermond te koop worden aangeboden. Het bijzondere van het online horloge verkoopkanaal is, dat de horloges voor zeer scherpe prijzen aangeboden worden. De koppeling met de ‘gewone’ winkel is een groot voordeel, want daardoor is het gemakkelijker om een goede garantietermijn aan te bieden. Als het horloge binnen die tijd kapot gaat wordt het in de werkplaats in Roermond hersteld.

Bekende merken

De meeste merken horloges die bij Oonk Time & Jewel in de winkel worden verkocht zijn ook in het online horloge verkoopkanaal te vinden. Er zijn horloges te vinden van 13 bekende merken. Daaronder zijn Calvin Klein, Daniël Wellington, Emporio Armani, Hugo Boss, Michel Kors, etc. In het online horloge verkoopkanaal worden ruim 600 modellen horloges verkocht. Er zijn modellen voor heren, voor dames en enkele unisex modellen. Door middel van een set handige filters kom je gemakkelijk bij de modellen waar je interesse naar uitgaat. Zodra je een aansprekend horloge ziet klik je er op voor extra informatie.

Afrekenen bij het online horloge verkoopkanaal

Als je een kijkje neemt bij Watches4watch zie je al snel dat er heel veel horloges zijn afgeprijsd. Prettig bij dit online horloge verkoop kanaal is dat ook de originele verkoopprijs wordt vermeld. Je kunt dus precies zien hoeveel voordeel je krijgt. Desondanks kan een horloge nog best veel kosten. Voor de duurdere modellen betaal je al snel meer dan 500 euro. Omdat niet iedereen dat vooruit wil betalen kan er worden afgerekend met Afterpay. Ook afrekenen in een aantal termijnen is mogelijk.