Winterkleding

Welke kleding trek jij aan om de wintermaanden door te komen? Het wordt kouder en de winterkleding wordt weer uit de kast getrokken. Als je een echte koukleum bent, dan raden we je aan om te blijven lezen. We geven je tips en trics om warm te blijven door de juiste kleding te dragen. 

Uiteinden van je lichaam

Met de uiteinden van je lichaam bedoelen we de lichaamsdelen zoals je hoofd, handen en je voeten. Wanneer je de uiteinden van je lichaam warm houdt, zul je merken dat je het al een stuk warmer krijgt. Ons lichaam vervoert uiteindelijk alles naar deze uiteinden, waar met name het hoofd een belangrijke rol speelt. Draag daarom bijvoorbeeld een muts of oorwarmers op je hoofd. Je handen bedek je met handschoenen. En je voeten met de juiste sokken van Bamboosa.

Laagjes

Het kan zijn dat de binnen- en buitentemperatuur enorm kan verschillen. Zorg er daarom voor dat je outfit bestaat uit laagjes. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een panty onder je broek te dragen of een thermoshirt onder je trui. 

Winterstof

De warmste stof die er is, is wol. Wanneer jouw kleding gemaakt is van wol, dan weet je zeker dat jezelf bedekt hebt met warm materiaal. Fleece is ook een warme stof en heeft een isolerende werking. De laatste, meest verrassende, stof is zijde. Deze stof helpt je lichaam de warmte namelijk vast te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *